Snooki szexis parfümmel csábít

 Nem ért váratlanul az a hír ősszel, hogy a Jersey Shore egyik legkarakteresebb szereplője, Snooki (alias Nicole Polizzi) kihasználva könnyen jött, ámde igencsak megérdemelt hírnevét, saját márkás terméket dob a piacra. Az sem döbbentett meg, hogy ez a termék épp egy illat lesz, hiszen ez az egyik "ász" a celebritások (és a bankszámlájuk) számára, könnyen terjeszthető, eladható világszerte bárhol. Kíváncsi voltam a részletekre, így hát beszereztem egy samplert. És mit ne mondjak, nem ért csalódás.
 Miss Nicole-nak sikerült kívül-belül a saját ízlésére formálni a parfümöt, hiszen az üvegcsén minden van a pinktől a strasszokon át a leopárdmintáig. Belülre pedig elmondása szerint egy olyan illat került, amely "teljesen engem tükröz, szexis, de édes, vattacukros-sütis, olyan, amelyet egy nyolcéves is használhat, de egy buliban is biztos sikert arat." Nos, aki szereti a gourmand jegyeket, azoknak minden bizonnyak felkerül a pocára a Snooki, a Pink Sugar és Britney Fantasy-je mellé. Merthogy ezekhez hasonlít a leginkább. Íme:


A kampány

A parfümös üvegcse lilában és pinkben pompázik


 A Snooki jegyei alapján egyértelműen Gyümölcsös-gourmand kategória, némi virágos akkorddal. Az illat a kiwi, a licsi és a birsalmavirág esszenciáival indít, így az első benyomás egy friss, kicsit egzotikus parfümöt sejtet. Nem kell sokat várni, hogy belépjenek a képbe a bájos szívjegyek: a tengerparti virágok, a jázmin, és a "pink cupcake", ami leginkább egy cukormázas sütemény illatához hasonlít. A Snooki tartósságát és mélységét pedig a hosszan tartó alapjegyek adják, amelyek a következők: pézsma, pirított cukor, fás jegyek, és uszadékfa, amely a beach-feelinget hivatott erősíteni. Szerintem ez tényleg illik Nicole egyéniségéhez, és abszolút jól közvetíti a Jersey Shore-életformát is. Szexis, édes, de mégis könnyed parfüm, igazi pasimágnes, egy nyáresti buliba nincs is tökéletesebb választás ( bár ami engem illet, nekem a tökéletes celeb-partiillat örökre a J.Lo Glow after Dark lesz :)).


Nicole fél amerikában végigpromotálta a Snookit-nagy sikerrel


A 100 ml-es parfümhöz egy dögös táska is jár ajándékba az U.S.A-ban

 Mivel karácsony előtt került a boltokba, Amerikában szuper eladási adatokkal büszkélkedhet az illat, sajnos nálunk egyenlőre még nem kapható. De bízom a Douglas-ben, mert ők általában vevők a celebillatokra, és ha Dita Von Teese parfümjét bevállalták Magyarországon, akkor a sokkal ismertebb és szerintem népszerűbb Guida kreációját is bátran forgalmazhatják. Ha valaki nem bír addig várni, annak ott vannak a külföldi netes parfümériák, azokból bármikor beszerezhető a Snooki samplere, és teljes kiszerelése is.

Végezetül hadd osszam meg Veletek a reklámfilmet, amely egyszerűen leírhatatlan, rendkívül impresszív....és szerintem nagyon vicces:



 Az biztos, hogy én vevő lennék egy üvegcsére , Ti hogy vagytok ezzel?



1 megjegyzés:

  1. A parfüm biztos tuti siker, ha Pink Sugarra hasonlít <3 Megszaglászom majd tuti, de ez a csaj engem nagyon irritál -.-

    VálaszTörlés