Keresztes hadjárat indul!

 Inspiráció tekintetében semmi nem veheti fel nálam a versenyt a tumblr-rel. Amióta fent vagyok, egyre szélesebb és színesebb világ tárul elém, kimeríthetetlen, instant tippeket ad, folyamatosan naprakész. Nagyon sok esetben egyfajta "trend előrejelzés"-ként funkcionál, mert például a street fashion-képek esetében az, amit Párizsban vagy Milánóban az utcán viselnek, nagy valószínűséggel előbb-utóbb nálunk is megjelenik majd, ha szűkebb körben is. Ilyenek például a szegecsek; nyár óta egyre több ruhán, cipőn, táskán látjuk őket viszont.

Jó lesz vigyázni azokkal a lányokkal, akik ilyet viselnek

 Most újabb belépővel bővült a kör: gyakorlatilag minden  második poszton, bármely felületen kereszteket láthat a divatkedvelő tumblizó. Nekem első nekifutásra Madonna plasztik rózsafüzére jutott eszembe a Like a Virgin-ből, de ez a folyton vissza-visszatérő trend most a talán a letisztultabb, művészibb aspektust helyezi előtérbe.

Abby Lee Kershaw Terry Richardsonnak pózolt kereszttel a nyakában

Újra divat a fülpiercing (és az orrkarika is, de az egy másik posztot érdemel:/)

Hithű fülek :)

Trendkombináció: szegecskereszt

 Természetesen legkönnyebben a kiegészítők segítségével tudjuk magunkévá tenni a trendet, de a bátrabbak egyből beruházhatnak valamilyen tartósabb darabba is; táskába, bőrkabátba, tetoválásba:

Hardcore chic



Egy igazán örök darab

Koponyákkal kiegészítve igazán haláli:)

 Ízlés kérdése, hogy ki melyik stílust választja, avagy mennyire szeretné provokatívvá tenni a szettjét a kis keresztek segítségével, azt mindenesetre leszögezhetjük, hogy ez egy igazán karizmatikus, figyelemfelkeltő részlet lehet az öltözködésünkben. Ti hogy vagytok a keresztekkel, hordtok ilyet, tetszik a trend, vagy inkább meghagynátok a vallásnak eme jelképet?

Elvitte a cica (is)a keresztet :)

Legyen szép napotok, írjatok!:)


2 megjegyzés:

  1. Pearcing?!
    PEARCING?!
    gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik börtönbe kell bevonulni egy elírás miatt, kedves Loriel?:))

      Törlés