Glamour-napok Békéscsabán LIVE !

 Még a szemerkélő eső sem vette el a kedvünket attól, hogy ma munka után a Békéscsaba belvárosa felé vegyük az irányt. Hetek óta lázban égünk, alig vártuk, hogy elérkezzen október hetedike, a Glamour-napok kezdete. Az ügyes és előrelátó leánykák (úgy mint mi) már szeptember közepén beszerezték az újságot, hogy az abban lévő kuponfüzet minden felhasználható darabját kedvezményre váltsák eme dicső napok valamelyikén.:)
Másfél órája érkeztünk meg  a Csaba Centerbe, és örömmel látjuk az egyes üzletek előtt virító Glamouros táblácskákat, amelyek mutatják, hogy hol használhatjuk fel a kuponokat. Így egyszerűbb lesz az eligazodás!




Séta közben hangos zene és nagy tömeg zaja ütötte meg a fülünket, így hát a Center középpontja felé indultunk. Mint kiderült, a Glamour-napokkal egy időben itt Békéscsabán Őszi Divatnapokat rendeznek, késő estig nyitva vannak az üzletek, és divatbemutatók, sztárfellépők szórakoztatják a shopping-túrázókat....mutatok néhány képet, a divatbemutató ezekben a percekben is zajlik:



Az eseményt egyéb szolgáltatások is kísérik: sminktanácsadás- és készítés, wellness-programok, gyerek játszóház, fodrászbemutató, kozmetikai kezelések.


Nem bírunk tovább várni a lányokkal,  belevetjük magunkat a forgatagba, hétfőn-kedden majd mutatjuk a szerzeményeket! Abban mind egyetértünk, hogy ennél  jobb csajos programot nem is találhattunk volna hétvégére :) Ja, és egy szolgálati közlemény: a kuponokat ha lehet, ne ott a helyszínen próbáljátok szétválasztani, mert egyrészt nem biztos, hogy sikerül (nekünk a C&A-s engedményünk bánta), másrészt elképzelhető, hogy csúnyán néznek majd az eladónénik! :)))

Mindenkinek csodaszép és glamúros hétvégét!! <3


A hétvégi program a Csaba Centerben




Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot ITT! Köszönöm!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése