Parfümök, amiket még biztosan nem láttál

...nem tudom, Ti mennyire vagytok az illatok szerelmesei, én meglehetősen vonzódom hozzájuk. Keresem, olvasom, próbálgatom, gyűjtöm őket, számomra hangulatokat, tájakat, ezer emléket idéznek. A családomat és a barátaimat rendszeresen terrorizálom azzal, hogy illatokat mutogatok nekik, és szép, részletes véleményeket próbálok kicsikarni belőlük. Elfogadom én, hogy van, akinek csak jó vagy rossz parfüm létezik, de nem nagyon értem. Nekem hitvallás a parfüm, egy második bőr, egy kihagyhatatlan eszköz és kinyilatkoztatás.
 Nem teszek különbséget márkák és árak alapján, minden illat érdekel, nem vagyok niche-párti (annál is inkább mivel nem nagyon engedhetném meg magamnak), de ha egy illatba beleszeretek, nem sajnálom rá a pénzt. És igen, megszagolom a kölniket a Lidl-ben és a Kik-ben is.:)

Van egy kategória, amelyről sokan nyilatkoznak kritikus hangnemben, mondván, csak egy újabb bevételi forrás a sztároknak, és semmilyen tartalmi parfümőr-munka nincs mögötte: ez a celebparfümök világa. Emlékszem, az első ilyen híresség-termék reklám, ami megragadt bennem az J.Lo Glow-hirdetése volt, azóta be is szereztem egy üvegcsével, és bizton állíthatom, rá nem igaz ez az állítás. Ez egy friss fréziás tisztaságillat, elegáns és nőies. De van ellenpéldám is, előre bocsánat a fanoktól, de nekem nem jönnek be Christina Aguilera parfümjei, a lehető legsablonosabb édeskés-gyümölcsös-gourmand parfümök ezek, amiket valaha szagoltam.
Van parfümje többek között Britneynek, David és Victoria Bechamnek, Celine Dionnak, Antonio Banderasnak, Kate Mossnak(azok is szuperek), Naomi Campbellnek, Avril Lavigne-nek,Kylie-nak, SJP-nek, az Olsen-ikreknek, és még sorolhatnám.Nade: hány olyan parfüm van, ami hírességek közreműködésével készül, és mi még csak nem is hallottunk róla? Most mutatok néhányat!

Heidi Klum, és az ő sokadik (!) parfümje, a Shine

a parfümszakértők is elismerően nyilatkoznak Dita Von Teese illatairól

Gwen Stefani Harajuku Lovers kollekcióját lehet hogy ismeritek,
 de hozzánk csak az első négy baba jutott el...:/

Nyimnyám Justin, és az ő első női (!)illata....volt vita a kupakjából:)

Mindenki kedvenc Kim-e, azaz Kim Kardashian ezt az illatot a saját esküvőjére tervezte.
Amúgy ez szám szerint a negyedik parfümje.

Az édi-bédi Taylor Swift első illata, a Wonderstruck.

Kat Von D-nek, a Miami Inkben ismertté vált tetoválóművésznek is ez a negyedik parfümje.

Azt nem tudom, hogy lehet-e kapni itthon Rihanna első, Reb'l Fleur nevű illatát, de már itt a második, a Rebelle:


És végül itt van a cukiság, amelyet Katy Perry immár egy éve bemutatott, mi Magyarországon sajnos mégsem ismerhetjük meg közelebbről Őmacskaságát:

...részemről ez a legnagyobb skandalum, mert imádom a macskákat (is)....

Nektek vannak celebparfümjeitek? A fentiek közül kipróbálnátok valamelyiket? Írjatok:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése