A Tumblr a fodrászom

 Teljesen ráakadtam a Tumblira az utóbbi pár napban, és mivel épp frizuraváltáson gondolkodom, a szokásosnál is jobban figyelek a hajszíneket- formákat bemutató posztokra. 

 Az az irányzat, ami ezerrel dübörög a hipster-blogokról, trendszetter FT-k képeiről és újonc bloggerek megosztásairól, meglehetősen furcsa lehet nekünk, kényes európaiaknak: egyszerre divat az extrém szín, és a finoman visszafogott fonat, a létező összes variációban. Mutatok pár képet:

A keresztek, ugye? :)

Ő csukott szemmel is be tudja fonni a haját:))

Level 2 - látványos és egyedi

A fonatok bárhol megállják a helyüket

Ez a lezserebb változat

 Színek tekintetében mindenképp a pasztell a nyerő, amelyet nehezebb tartóssá tenni a hajon, mint egy erősebb, sötétebb színt. Pár éve nagy divat volt itthon a magenta és az indigókék színező,  azok borzalmasan festettek például egy fehér bőrű tizenévesen. A vattacukor-rózsaszín sokkal barátságosabb, de a mentol-zöld vagy a babakék is nagyon trendinek számít a Tumblr-ös berkekben.

Jelentem, a Csillámpónik hatalmának befellegzett.

A pink a legtrendibb árnyalat

A menta igazán újszerű...

.....ezt Lady Gaga is tudja.

 Ebben a témában is vannak persze extremitások; egy-egy gyerekesebb napomon talán én is bevállalnék pár pillecukor-színű tincset, de a szivárványszínt már nem hinném, hogy gond nélkül tolerálná a környezetem (de én magam sem). És türelmem sem lenne a halszálka-fonáshoz  egy esős, rohanós kedd reggelen például. :)

Multicolor

Csodaszép, de egy órába kerül

Barátságunkat ezentúl egybefonással is kifejezhetjük. Csak a közlekedés lesz kissé körülményes.

  Ti bevállalnátok tavaszra egy pasztellszínt? Mit gondoltok, az ront az összképen, ha a szemöldök nem olyan színű, mint a haj? És hogy álltok a fonással? Írjatok!

Puszi! <3


2 megjegyzés:

  1. rózsaszín és multicolor befutó:D

    VálaszTörlés
  2. Ugye hogy jó a rózsaszín?:)))) A multicolorhoz én asszem öreg vagyok már:DD, de tény, hogy látványos. Fonatok?

    VálaszTörlés