H&M ruhák a vörös szőnyegen

 Blogos berkekben nagy visszhangot váltott ki, hogy Michelle Williams egy H&M ruhát viselt a téli BAFTA-díjátadón. Nem ő volt az egyetlen, aki a fast-fashion márkát választotta, Kristen Davis, Amanda Seyfried és Viola Davis is jelent már meg a svéd cég ruháiban a vörös szőnyegen.
  Ránk, a közönségre ez mindenképp pozitívan hat; emberibbé, elérhetőbbé, követhetőbbé válnak a sztárok a szemünkben, mivel egy általunk is megfizethető darabban jelennek meg. Ezt a pr-fogást egyre több sztár és ügynöke tartja telitalálatnak, így biztos vagyok benne, hogy lesz még rá precedens a hollywoodi gálákon.

 A sztároknak biztosan nem kell sorban állniuk a H&M-nél, hogy hazavihessenek egy-egy alkalmi ruhát, de immáron a másik oldalnak, azaz nekünk is egyszerűbb lesz: április 12-én landol az "Exclusive Conscious" kollekció világszerte az üzletekben, és a hírek szerint online is rendelhető lesz. Íme, az első képek a csinos alkalmi darabokról:

Szépséges virágminta

Egyedi szoknyamegoldás

minimalista pinkben

királylányos fodrok

Michelle Williams a BAFTA-n, a kollekció egyik darabjában

Mit szóltok a ruhákhoz, tetszik nektek valamelyik? Mit gondoltok, mennyibe kerülnek majd?
Forrás: h&m


1 megjegyzés:

  1. Nekem a fodros nagyon tetszik, de el tudom képzelni mennyibe fognak kerülni, az ilyen kollekciókat mindig túl árazzák

    VálaszTörlés