Glamour WOTY végszó: az én jelöltjeim

 Az elmúlt hetek során rengeteg blogon olvashattunk a Glamour Women Of The Year - szavazásról.  Biztosan Ti is nyomon követtétek a Glamour facebook-oldalán az ehhez kapcsolódó posztokat, megnéztétek a jelöltek videóit, és remélem, nagyon-nagyon sokan játszottatok a szuper nyereményekért is. Én igazság szerint már a verseny kiírása után nem sokkal letettem a voksomat egy-egy jelölt mellett. De azóta eltelt két hónap, itt voltak a divathetek, színházi bemutatók, értékes(!) tévéműsorok, csodásabbnál csodásabb híreket kaptunk Londonból, Párizsból, Milánóból vagy épp New Yorkból a magyar modellek, tervezők sikereiről - és én egyszeriben úgy éreztem, hogy szavaznom kell MÉG. Mert egyszerre nem tudok mindenkire, pedig nagyon szeretnék.

Szép lányok, szavazzatok!:)

 Mert megérdemlik, hiszen ki így, ki úgy, de nagyon tehetséges abban, amit csinál. Van, aki éjjeli próbákkal, van, aki végeláthatatlan utazásokkal, van, aki ezerszer átgondolt szabásmintákkal bizonyít. Véres lábujjak, hajnali álmatlanság, mosoly egy nagy kudarc után, a legjobb, legtökéletesebb keresése mindenáron, értéktartás,  keménység - sokunknak nehéz áldozat és súly. De az ő életükben ezek mind-mind csak jelfák, sorvezetők a siker felé.

 Kimondhatatlan öröm, amikor egy magyar lány világhírű tervezők világhírű bemutatóját nyitja meg. Büszkeség egy magyar tervező nemzetközi sikereiről olvasni a külföldi divatblogokon.Erőt ad egy magyar színésznő mélyen átélt játéka, mesél, és elgondolkoztat a függöny után. Magányos, csillagos estéken álomba ringató egy magyar énekesnő hangja. Felüdít, amikor a tévét kapcsolgatva nem egy valóságshow szereplője, hanem egy törékeny magyar műsorvezetőnő csillog a képernyőn, őszinte szépséggel.


 Számunkra apró, kedves kis pillanatok ezek, nekik ez az életük. Köszönet illeti őket érte.



Az "én embereim" 2012-ben:

Az év divattervezője: DORAABODI
Az év modellje: Axente Vanessa, Sophi Srej, Palvin Barbara, Demmer Erika, Fórizs Edina :)
Az év színésznője: Pokorny Lia
Az év énekesnője: Fábián Juli, Kozma Orsi
Az év műsorvezetője Veiszer Alinda, D.Tóth Kriszta
A legsármosabb férfi: Tóth András

 Ha még nem szavaztatok, azt gyorsan tegyétek meg ITT! Videók a jelöltekről ITT.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése