Vuitton a körhintán

...éppen elcsíptem a Louis Vuitton ma 10-kor kezdődő live stream showját a 2012 tavasz/nyári kollekció bemutatójáról....és már meg sem lepődtem a vakító fehérség láttán, ami a videó betöltésekor fogadott. Marc Jacobs, a ház kreatív direktora minden bizonnyal egy titkos kartellezésben vett részt Lagerfelddel és Donatellával, mert ha a tengeri téma nem is, de a cukorkaszínek, a finom, elegáns részletek és a formabontó anyaghasználat a Chanel és a Versace kollekcióját is jellemezte; erről beszámoltam már korábban itt és itt.

A kifutó közepén egy hűvösen ragyogó körhintát állítottak fel. A modellek a hófehér lovakon ültek; nem kis kihívás lehetett nekik egyenként elhagyni a lassan forgó szerkezetet a kollekció hegyes orrú, magas sarkú cipőiben. Az élő közvetítés egy csilingelő, kedves kis dallamot kölcsönzött háttérzeneként ennek az amúgy is meseszerű látványvilágnak.
A visszafogott pasztellszínekben, lágy kontúrokban gazdag ruhák csodásan mutattak a kifutón; rengeteg applikáció és magas derékmegoldások tették szinte már kislányossá, de mégsem cukormázassá az összhatást. A táskák is világos színekben pompáznak az új szezonban, gyönyörű darabokat láttam, de itt van például egy olyan, amit nem tudok hova tenni: azokat a fröccsöntött, műanyag piaci zöldséges szatyrokat idézi számomra:


A cipők meglepő módon elhagyták a platform talpakat, finom, kecses hegyes orrú darabokat láttunk fémes-csíkos pántos applikációkkal, magas, keskeny sarokmegoldással:




A modellek csodás, világos gyöngyházas sminket, babás hajpántokat viseltek, nagyon bájosak voltak:)



.....és a show végén jött a nagy durranás, Kate Moss személyében, aki ez alkalommal letette a cigarettát, mielőtt a Louis Vuitton kifutójára lépett volna, ellenben szerintem nagyon bájosan festett különleges ruhácskájában.


Azt mostmár bizton állíthatom, hogy a következő szezon kis fekete ruhája FEHÉR lesz, amelyhez csodás, könnyed smink és pasztellszínek kavalkádja dukál majd a kiegészítők terén. Csodás lesz, alig várom!:)

Ti hordtok fehér ruhákat, kiegészítőket? Mit gondoltok, népszerű irányzat lesz ez a virágos-bájos pasztell jövőre?
Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot ITT! Köszönöm!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése