Dal Palvin Barbiról

 Palvin Barbara szépségét naponta ezrek méltatják különböző fórumokon, rajongói klubokban, divatsite-okon. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen Barbi a világ legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb modelljeinek egyike, legutóbb például az Armani Exchange és a Victoria's Secret számára készített kampányokat, valamint nemrég ő lett a L'Oréal nemzetközi szépségnagykövete is. 
 Amerikában is hihetetlen nagy népszerűségnek örvend, ennek most példátlan bizonyítékára bukkantam. Egy igen lelkes és "nem kevés zenei érzékkel rendelkező" rajongója ugyanis egy saját dalt készített Barbiról, mely a Gorgeous címet viseli.

Nem csigázlak benneteket tovább, itt és most megnézhetitek a videót is:


 Nem éppen tökéletes, de nem is ez számít, hanem a tény, hogy olyan csodás leányzókat küldünk a világ kifutóira, akikért ezrek rajonganak szerte a világon, és ez fantasztikus érzés! A lényeg pedig a dalból sem hiányzik, mert Palvin Barbara tényleg gorgeous!:)


One of the biggest fan of Barbara made this "fantastic" song about her...It's not a flawless song, but this is not important. The most important thing is that we are so proud about Barbara's success, and she's really gorgeous!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése