Régi-új ismerős az Escada-tól

 Jópár éve már, hogy kaptam egy picike illatmintát valahonnan, az aprócska üveg az Escada Sexy Graffiti nevű, édes-málnás-pezsgős illatát rejtette. Imádtam a cuccot, elég hamar el is tesztelgettük a hugicáimmal. Időközben kezdetleges érdeklődésem a parfümök iránt igazi mániává nőtte ki magát, és illatemlékeim után kutatva nemrég ismét képbe került a régi Escada-kreáció. Az, mint kiderült, egy limitált kiadás volt, ma már csak elvétve kapni E-bayen néhány lejárt szavatosságú példányt.  Ez elég elszomorító, hiszen nem ez az első eset, hogy a régi emlékeket idéző illatot keresek, és kiderül, hogy nem sok esélyem van rá, hogy valaha az életben újra beszippantsam a szívemnek oly kedves parfümmolekulát.

A régi kedvenc


 Ma reggel azonban a kedvenc amerikai parfümös blogomat olvasva örömmel nyugtáztam, hogy az Escada 2012-es nyári special edition kollekciójának részeként újra megjelenik a Sexy Graffiti. Hogy ez ugyanaz az illat lesz-e, azt nem tudom (a jegyek alapján igencsak hasonló lesz az én kedvencemhez), de nagyon várom már, hogy itthon is kapható legyen! Az említett parfümöt az alkotók elmondása szerint New York pezsgő, csillogó atmoszférája ihlette. Arra a pillanatra asszociál, amikor a nyüzsgő nagyváros utcáit beteríti a késő délutáni nap fénye, összekoccannak a koktélos poharak, elindul a zene, és jól öltözött fiatalok indulnak az elit klubok valamelyikébe átbulizni a nyári éjszakát.

Escada Sexy Graffiti

 Főbb illatjegyei: szamóca, málna, viola, kasmír, áfonya, pink grapefruit, vanília, liliom. Remélem, hogy Ő lesz az megint, a régi ismerős, és újra találkozhatunk!:)

 A kollekciónak két másik darabja is lesz, a már sokak által ismert Rockin'Rio, amely Brazília fülledt tengerpartjára repít el, és az Island Kiss, a Karib-tenger egzotikus szigeteinek esszenciája. Mindhárom üvegcsét egy-egy, az illattal leginkább kapcsolatban álló kis medál díszít majd, amelyek egyúttal charm-ként is funkcionálnak.

Escada Island Kiss

 Az Island Kiss főbb jegyei: narancs, passiógyümölcs, mangó, barack, fás jegyek, mósusz, hibiszkusz, magnólia. Ez az a parfüm, amely leginkább Escada-s, gyümölcsös, egzotikus, élénk.



Escada Rockin Rio

 A Rockin' Rio olyan, mint egy forró szamba: kókusz, ananász, szantál, pina colada, fás jegyek, mandarin és pirított cukor csodás, édes harmóniája.

Melyik parfümöt ismeritek, vagy próbálnátok ki szívesen? Ti is mlékeztek a Sexy Graffitire még?
Írjatok!:)

xoxo


4 megjegyzés:

  1. Az Escada őrületbe tud kergetni ezekkel a limitált, "egynyári" illataival! A Sunset Heat-be konkrétan beleszerettem, és azóta is vadászom...

    VálaszTörlés
  2. Azt én is imádtam, de nekem ez a málnás Graffiti volt a non-plus ultra!:) De a Sunset Heat-et még most is gyártják, úgy tudom.

    VálaszTörlés
  3. Rockin Rioból elég volt 100mili, de az Island kissből...istenifinom

    VálaszTörlés
  4. Igen-igen, ha egy illatba beleszeretünk, akkor ez van....:)) Az Island Kiss is fincsi tényleg.

    VálaszTörlés