La Famiglia della Dolce & Gabbana

 Alighanem minden divatház tavaszi-nyári kampányfotóit láttuk már így január végére, és látva a felhozatalt, nem könnyű egy kedvencet találni...sokat annál inkább. Nekem mindenesetre a szívem csücske a Dolce & Gabbana összes 2012 ss sorozata. Íme az első, Szicíliát idéző képek Bianca Balti, Monica Belucci és a famiglia főszereplésével: 



 Igazi, hamisítatlan olasz család a képeken, szinte lehetetlenség csak egy pillanatig nézni őket; minden karakter egy-egy történet, amelyen óhatatlanul elmélázik az olvasó...a szép özvegyasszony, a Pappa és a Mamma, a jóképű, reményteljes ifjú unokaöccs, a tündéri kicsik és a könnyűvérű, fiatal szépség mind-mind ismerősek lehetnek a saját életünkből is.




 A menswear kampány ugyanebben a régies, "olasz filmes" stílusban készült, a modellek itt olasz színeszek, és valódi (!) családtagjaik. Nem kevésbé érdekes ez sem, mint a womenwear, a szépia és a csodás set-ek csak hozzáadtak a koncepcióhoz:





 Én imádom ezeket a kampányokat, nektek mi a véleményetek róla? Közel érzitek magatokhoz, vagy inkább túl retrónak, mesterkéltnek gondoljátok? 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése