Miss Lapin, a trendi nyúl


 Sokáig csak egy kép volt a polyvore-omon, amelyet elmentettem, hátha később felhasználhatom valamelyik szetthez. Aranyos volt, újszerűen és roppant csinosan festett, mivel a Prada téli kollekciójának egyik darabját viselte. Aztán eszembe jutott, hogy már láttam  valahol, egy blogbejegyzésben vagy újságcikkben, nem emlékszem már pontosan. És rémlett, hogy nagy divatházak kreációiba szokott öltözni, ezért hát úgy írtam be a gugli keresőjébe, hogy fashionable bunny. Képtalálatok - és ott volt Ő újra, sokadmagával egy képen, alatta a név: Fifi Lapin.

 Hát valahogy így ismertem meg őt tavaly tavasszal, és azóta már elsőszámú kedvenccé vált. Fifit egy ötletes divatillusztrátor alkotta meg, azzal az elgondolással, hogy kvázi divatdiktátort farag belőle a rajzolt világban....merthát a Nyúlkisasszonynak igen kényes ízlése van, rendre a legjobb tervezők kifutón látott szettjeiben pompázik:

Így fest a Moschino-outfit...

..Fifi Lapin prezentálásában.

Bájos, nem?:) A trendi kisnyúlnak saját blogja van, amelyen naponta teszi közzé aktuális szettjeit, de néha kedvenc kiegészítőit, receptjeit, a neki tetsző divatirányzatokat is megmutatja nekünk.
Életrajza szerint 257 testvérével együtt jött a világra, de egy súlyos vírusfertőzés után csak ő egyedül maradt életben, minek okán a szülei nagyon féltik mindentől. Az édesapja jelentős vagyonra tett szert salátával és sárgarépával kereskedve a nemzetközi árutőzsdén, amivel megcsinálta a szerencséjét, így Miss Lapin igen tehetős örököslánnyá vált. Mégsem celebritás, inkább stílusikon szeretne lenni elmondása szerint.

Vannak társai is: szintén nyuszi barátja, Sonny Hare, barátnője, Ruby Gatta cica, és kiskutyája, Stella:

Sonny-val 2007 óta alkotnak egy párt


Barátnőjével, Rubyval sokszor közösen mutatnak be szetteket


Kiskutyáját, Stellát 2009-ben fogadta örökbe, azóta kutyás outfiteket is posztol

Fifi először saját összeállításokat mutatott be a blogján, ma már viszont csak a kifutókon látott ruhakombinációkat ölti magára. Így is borzasztóan népszerű; divatmagazinokban szerepel, könyvet ad ki és mindenféle terméken találkozhatunk vele a ruháktól kezdve a füzeteken át egészen a neszesszerig:


Fifi Lapin kollekció a Pimkie-ben

iPhone-tok a nyuszilánnyal

És végül  pár benfenntes infó:  Fifi imád utazni, rengeteg helyen járt már a világban, mindenhol készít fotókat, amelyeket aztán az adott útról szóló beszámolóval együtt megoszt a blogján:

Még a piramisoknál is sikkes!:)

A Nyúlhölgy nem régen egy plasztikai műtétet is bevállalt , az orrát szabatta át:


before-after nyusziorr

Állítólag gyakran problémája akad a jojó-effektus miatt, folyamatosan diétákkal kínozza magát, de nehezen megy neki, mert néha nem tud ellenálni a répatorta csábításának.(!)

Fifi az angol Vogue-ban


Fifi első saját könyve


Én a szívembe zártam ezt a karakteres, bájos, a divatot újszerű megvilágításba helyező kisnyuszit, örömmel olvasom minden bejegyzését. Ti ismertétek már őt ezelőtt? Mit gondoltok, új rétegekhez jut el a divat az ő közvetítésével? Írjatok!:)



3 megjegyzés:

  1. Már évek óta imádom ezt a nyuszit. :))

    VálaszTörlés
  2. Már én is akartam egy posztot róla, nagyon édes:):):) imádom a szettjeit!igazi fashionista nyuszko!

    VálaszTörlés
  3. Jajj, én is imádom, nagyon kedves kis karakter! Láttátok a blogján a divathetes outfitjeit? Kihagyhatatlan!:) J'adore Lapin <3

    VálaszTörlés