Beckham, a hosztesz:)

David Beckham a tengerentúlon is felvirágoztatta a parfümbizniszét, de minden valószínűséggel a baseball-fan, fánkimádó amerikaiaknál kicsit nehezebben érvényesül Európa első számú focistaikonja - így hát egy kis marketingcselhez kellett folyamodnia.

Elment hát Ellen DeGeneres, az ismert amerikai humorista talkshow-jába, hogy együtt dolgozzák ki az attak részleteit. Ami azt illeti, nem sokáig törhették a fejüket rajta, ugyanis egy klasszikus eladási technikát vetettek be. Nagy csavarral: Mr. Beckham felcsapott  ugyanis saját parfümmárkáját reklámozó hoszttá.

 Itt egy kép, a vizuális élményt fokozandó:


....igen, ez itt személyesen David Beckham, hölgyeim, egy ronda, szakállas, egyenruhás áruházi dolgozó bőrébe bújva. Már ez is több mint funny, de ha megnézzük a videót, arra is fény derül, hogy DeGeneres irányította Beckhamet a promóció alatt, ilyen tippeket adva neki fülesen: "Mondd nekik, hogy ha büdösek, vegyenek kölnit!" vagy "Fújd a combodra a parfümöt, és onnan szagoltasd a vásárlókkal!".......vicces videó, megéri megnézni a bénázást:


....és megéri a parfüm is, ugyanis a David Beckham Homme egy nagyon jól sikerült EDT, személyesen is volt szerencsém megillatozni, és engem megvettek vele kilóra.



A parfüm megvásárolható a Douglas üzleteiben, részletek ITT!
Összetevői: rozmaring, bőr, pacsuli, gyömbér, szecsuáni bors, kasmírfa, mósusz....egy karakteres, elegáns,  fás-fűszeres őszi-téli illat, kiváló ajándék lesz belőle, azt hiszem:)

Nektek van valamilyen női vagy férfi Beckham illatotok? Kedvelitek a kreációikat, vagy úgy gondoljátok, ez nekik csak egy bevételi forrás?



Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot ITT! Köszönöm!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése