Afrika kincsei

  Ahogyan azt korábbi bejegyzésemben (Ghana is ready to wear!) ígértem, mutatnék néhány ruhát, kiegészítőt és férfidivatot is az afrikai tervezők munkáiból, a teljesség igénye nélkül. Szerintem csodálatosak, sajnálhatjuk, hogy ennyire kevés rivaldafény jut nekik a divatiparban.



Sylvester Falata (Dél -Afrika)

Sylvester Falata a bemutató végén, modelljeivel


Mafi Designs (Etiópia)

Rebirth-You collection (Nigéria)
Dina Simao (Angola)



Rebirth (Nigéria)


A PoQua egy street fashion- márka Ghánából, akik igazodva a hölgyek formáihoz, plus size kollekciókat is készítenek. Mutatok pár csinos darabot:


PoQua (Ghána)
PoQua
 
 
PoQua
 



Sello Medupe (Dél-Afrika)


A londoni székhelyű Soul Boutiqe kampányfotója

Van olyan darab a fentiek közül, amelyet Ti is szívesen viselnétek? Ugye, hogy nem is annyira idegen mindez tőlünk, európaiaiktól? Szerintetek miért nem hallunk az afrikai divatról mégsem?

3 megjegyzés:

  1. Nekem az afrikai törzsi ruhák és hagyományos viseletek is tetszenek, csak úgy, mint ezek. A kedvencem az etióp ruci:)

    VálaszTörlés
  2. Azok is szépek! Nekem is nagyon tetszik az etióp modell, teljesen európai stílusa van, biztosan azért:) De nem állnak tőlem messze a nehéz, mély színű, keleties darabok sem, teljesen elképeszt,hogy mi mindenről nem hallunk:))

    VálaszTörlés
  3. A nigériai Rebirth nagyon tetszik*.*
    A PoQua ruhái is tetszenek, tényleg igazi hétköznapi cuccok - az meg külön jó, hogy a testalkatokat is szemügyre veszik, plus size kollekciókat terveznek. Ennek a márkának még utánajárok:)

    VálaszTörlés