Mercedes-Benz for Women: a luxusautó illata?

A Cannes-ban megrendezésre kerülő nemzetközi parfümkiállításon ma sor került egy szenzációs bejelentésre: a világ egyik legismertebb márkája, a luxusautókat gyártó és a nemzetközi autósport babérkoszorúira állandó veszélyt jelentő patinás vállalat, a Mercedes-Benz immáron hivatalosan is bemutatta első női parfümkreációját.

Nagy bánatom volt anno, hogy amikor az első férfiillatukat bejelentették, akkor nem volt infó arról, hogy mikor lesz női párja is. A fás-fűszeres for Men verziót egyik legnagyobb kedvencem, Olivier Cresp alkotta, a női vonalat azonban sajnos másra bízták....de sebaj!:) Lássuk, mit tudhatunk meg a rendezvény sajtóanyagából:

A parfüm az önnön alkotóelemeiből álló installációkon került elhelyezésre

A kreátor, aki a parfüm mögött áll, nem más, mint a világszerte nagy sikert arató és igencsak egyedi Chloé EDP megalkotója, Michel Almeirac. Ez máris ígéret a sikerre, ha maga a márkanév nem győzne meg esetleg valakit (bár ezt igencsak kétlem).

Az illat összetevői a következők: bergamott, barack, mimóza, virágos jegyek, pacsuli, vanília és persze a fehér pézsma. Ezek az alkotóelemek a prezentáción is megjelentek, a modellek csodás kis "kertecskék" körül állva szórták a levegőbe az illatmolekulákat.



 Almeirac pedig így nyilatkozott munkájáról a sajtótájékoztatón: " -a fejjegyben megpróbáltam összhangba hozni a bergamott friss, citrusos jellegét a barack édességével, a szívben a mimóza modernsége a virágok lágy, nőies akkordjaival  egy különleges eleganciát teremtett, amelyet a lágy, meleg alapjegyekkel kiegészítve tettem tartóssá. Összességében véve megpróbáltam megalkotni a Mercedes-nő illatát: egy olyan nőét, aki egyszerre energikus és okos, nyitott gondolkodású és pozitív energiákat sugároz. Lágy, nőies és elegáns, de ugyanakkor végtelenül erős is."

Mercedes-Benz for Women


Az üvegcse is nagyon elegáns, tiszta, finom vonalú, átlátszó üveg, egy nagy ezüst kupakkal. Ami azt illeti, én szívesen megszemlélném már közelebbről, de a parfüm csak 2013 tavaszától lesz kapható.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése