Zsákmányok és összegzés a Glamour-napokról

Már sok blogger és Glamour-olvasó bemutatta újdonsült kincseit, rengeteg fantasztikus holmira tett szert mindenki az immár hagyománnyá vált őszi shoppingmaratonon. Ahogyan arról már korábban írtam, én is igyekeztem végigkövetni az eseményeket, és megmutatni, hogy "vidéken" hogyan is zajlik ez az esemény. Szerencsére itt is sok lehetőség adott volt a kedvezményes gardróbfelújításhoz, és ezzel sokan éltek is: a hétvégén ritkán látott tumultus alakult ki egy-egy üzletben. Mutatok néhány képet a vasárnapról:

Ne tévesszen meg senkit a kép, bent az üzletekben igen sokan nézelődtek:)

A férfiemberek is találtak kedvükre való dolgokat

Még vasárnap is sokan voltak a Centerben, de a csúcspont vitathatatlanul a szombati nap volt

Számomra a legzavarbaejtőbb állomás kétségkívül a Douglas volt, mint parfümmániás, egyszerűen képtelen vagyok racionális módon gondolkodni annyi szépséges üvegcse és sminkes display láttán...no de ez az én bajom. Készítettem egy csoportképet a zsákmányról, remélem nem gond, de nem volt kedvem az összeset egyenként fotózni:

Ők azok

Csizma: Reno, szatén kiskabát: Amnesia, Petrolkék felső: Orsay, Fekete kötött pulcsi: C&A, Gucci Flora parfüm: Douglas, Gyöngysor: Müller, Vékony lakköv: New Yorker

Az övért és a gagyi gyögysorért mindenképpen a divathetek a felelősök, ugyanis az előbbi Elie Saab kollekciójában játszott főszerepet, utóbbi pedig a Chanel 2012-es tavaszi modelljein funkcionált derékövként. Mondjuk fogalmam nincs, hogy alakítok át egy hosszú, kapocs nélküli láncot derékövvé, de talán sikerül (mondjátok, ha van ötletetek)...

Mindent összegezve szuper hétvége volt a mostani,és örömmel láttuk, hogy barátnős programból kvázi családi programmá vált, annyi barát, férj, anyós kísérte a kupontulajdonosokat. Másrészt ismervén a jelenlegi munkaerőpiaci és gazdasági körülményeket, az is jelentős pozitívum, hogy az üzletek és a magazin együtt lehetőséget ad új holmik beszerzésére annak is, akinek már egy-kétezer forint is sokat számít. Fontos dolog ez egy olyan világban, ahol egyre inkább a külsőségek alapján ítéltetik meg egy-egy szituációban az ember leánya (hogy ez mennyire rossz vagy jó, abba most nem mennék bele), hisz' az állása, az önbecsülése is múlhat rajta. Erről a napokban szeretnék egy hosszabb bejegyzést írni egyébként.

Köszönjük, részt vevő üzletek, köszönjük, GLAMOUR! <3 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése