G-Day: a második nap

 Ma van a G-day második napja! Amikor elindultunk a mai, egyben legnagyobb ívű bevásárlókörútra a Glamour-napok keretében, valóságos emberáradat fogadott bennünket a Centerben. Mint azt korábban már leírtam, itt az Őszi Divatnapok rendezvényével egyidőben zajlik a shoppingmaraton, így körítésként egész napos programkavalkádban is részt vesz, aki itt tervezi beszerezni őszi-téli ruhatárát.  

 Nem túlzás, ha a hömpölygő tömeg kifejezést használom arra, amivel ma szembesültünk: mivel hétvége van, nyilván sokkal jobban ráérnek az emberek, és ahogy megfigyeltük, rengetegen jöttek kisgyerekkel, férjjel-baráttal, nagymamával, de szerintem volt aki a szomszédait is elhívta vásárolni, annyian vannak itt..!

Tumultus az Orsay-ben

Azt mindenesetre meglepődve és örömmel tapasztaltuk, hogy meglehetősen sok férfiember kísérte el szíve hölgyét erre a kimerítő és (esetükben) türelempróbáló küldetésre. De tényleg, olyan kis aranyosak, véleményeznek, keresgélnek, álldogálnak a próbafülke előtt......lehet hogy azért, mert ennyi kuponból nekik is csurran-cseppen valami...?

Még a gyerekeket is rájuk lehet bízni :)

Közben a színpadon zajlanak az események, egy táncstúdió bemutatója után most épp divatshow-t láthatnak a jelenlévők, a rendezők még arra is figyeltek, hogy az ülőhelyek úgy legyenek kialakítva, akár egy "valódi" divatbemutatón.


Egy kétes minőségű kép a divatbemutatóról - rengetegen vannak, alig lehet fotózni:)

Már csak Tavi Gavinson hiányzik, nem?:)))

Mi még mindig itt vagyunk, a parfümériát és egy-két ruhaüzletet már kifosztottunk, de tervben van még néhány  hely, leginkább kiegészítőket és lábbeliket nézegetünk a szettekhez . Van vendég bármixer is, aki hajnalig keveri a koktélokat, hozzá mindenképp ellátogatunk majd. :) Később lesz sztárfellépő és nyereményjáték is, szóval hosszú este lesz.....de holnap még csak vasárnap, szóval GO SHOPPING, Csajok!
New Yorker

A szépségtanácsadók teljesen el vannak havazva a Douglas-ban.

Szép estét Nektek! <3


Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot ITT! Köszönöm!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése