Szépség - csomagban

Ahogy a kedvenc, külföldi make-up blogjaimat olvasgattam, mind többször futottam bele a Birchbox, az angol bloggerináknál pedig a Boudoir Privé márkanévbe. Kicsit utánanéztem a dolognak, és egy meglepően jó ötletre bukkantam (már most szólok, stipistopi az ötlet Magyarországon való megvalósítására!). Mindkét név egy szolgáltatást,  afféle csomagküldő szolgálatot takar. A beauty-bloggerek havi fix összegért előfizetnek, és ezért cserébe minden hónapban egy csinos kis csomagot hoz nekik a postás, melyben különböző luxuskozmetikumok teszterei, high-end és biotermékek egyaránt megtalálhatók.A kiszerelés persze krémek esetében gyakran kisebb, mint a rendes, bolti termékeké, de azért bőven megéri- pl. arckrémből nem csak egy tasakot küldenek, hanem több ml-es tégelyt. Termékcsoport szerint is mindenféle van a beauty boxban, smink, testápoló, hajápoló, parfüm...egyszóval csupa-csupa újdonság tesztelésre várva.
Amennyiben a bloggerinának megtetszik valamelyik termék, az eredeti kiszerelésben is megvásárolhatja, nagyker áron, és mint klubtag, egyéb kedvezményeket is igénybe vehet. Szuper, nem?

Az árak mindkét, fent említett beauty box esetében nagyjából ugyanolyanok; A Birchbox 10 dollár, míg a Boudoir Privé 10 fontba kerül. Szerintem ez a csomag egy bloggernek, de még egy sima érdeklődőnek is simán megér ennyit. Sajnos azonban Magyarországon egyik sem igénybevehető, így hát marad az álmodozás, hátha egy magyarországi cég fantáziát lát az ötletben (nomeg lesz rá kereslet az érintettek részéről, nem lesz méregdrága, stb..), és egyszer mi is előfizethetünk majd a Szépségdobozra :)

Nektek mi a véleményetek? Beauty-bloggerek, igénybe vennétek egy ilyen szolgáltatást?

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot ITT! Köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. ohh,én tuti kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
  2. ...hát én is, pedig nem vagyok beauty-blogger...:) Szerintem szuper lenne!:)

    VálaszTörlés